আঠ বছৰ ধৰি চীনৰ ৰন্ধন জগতত নিজৰ যোগ্যতা প্ৰতিপন্ন কৰা ইয়ং লিয়ে শেহতীয়াকৈ মুম্বাইৰ গ্ৰেণ্ড হায়াত দলত যোগদান কৰাৰ পিছত শেহতীয়াকৈ হায়াত ৰিজেন্সি আহমেদাবাদৰ চাইনা হাউছত যোগদান কৰিছে। ১৮ বছৰতকৈও অধিক সময় ধৰি তেওঁৰ দক্ষতা আৰু অভিজ্ঞতাৰে পৰিপুষ্ট সমগ্ৰ বিশ্বৰ আগশাৰীৰ শ্বেফ গৰাকীয়ে হায়াত ৰিজেন্সিত চেফ ডি কুইজিন হিচাপে যোগদান কৰাৰ বাতৰিয়ে অৱশ্যেই খাদ্যৰসিক সকলক যথেষ্ট উৎসাহিত কৰিছে।
জনপ্ৰিয় বিশেষজ্ঞ শ্বেফ লি ভাৰতত পৰম্পৰাগত চীনা খাদ্য আৰু ইয়াৰ সোৱাদৰ লগতে চীনৰ ছিচুয়ান প্ৰদেশৰ পৰম্পৰাগত সোৱাদৰ বাবেই ভাৰতীয় সকলৰ মাজতো অতি জনপ্ৰিয় । মাক আৰু তেওঁ সৃষ্টি কৰা সুস্বাদু খাদ্যৰ সোৱাদে খাদ্য ৰসিক সকলক চীনৰ সৰু চহৰখনৰ সোৱাদযুক্ত পৃথিৱীখনলৈ লৈ যায়। ছিচুয়ানীজ সোৱাদৰ বিষয়ে তেওঁৰ বিস্তৃত জ্ঞানে তেওঁক ভাৰততো অধিক জনপ্ৰিয় কৰি তুলিছে।
হায়াত ৰিজেন্সিত যোগদান কৰাৰ সন্দৰ্ভত চেফ লিয়ে কয় যে তেওঁ দলটোত যোগদান কৰি উৎসাহিত হৈছে। আহমেদাবাদ আৰু মুম্বাই দুয়োখন ঠাইতে তেওঁ গোটটোৰ সৈতে এক আচৰিত সময় পাৰ কৰিছে । তেওঁ আশা কৰিছে যে সমস্ত আবেগেৰে খাদ্য প্ৰস্তুত আৰু পৰিবেশনৰ এই কলাৰ যোগেদি ত্ৰিবান্দ্ৰমৰ জনসাধাৰণক ছিচুয়ানৰ প্ৰকৃত সোৱাদ দিবলৈ যৎপৰোনাস্তি চেষ্টা কৰিব তেওঁ ৷